fbpx

Joost Klein, reprezentantul Olandei la Eurovision, a fost descalificat din finala concursului  desfășurat la Malmö, în Suedia, în urma unei plângeri oficiale depuse de o femeie din echipa de producţie.

Citeste mai mult

Comment

Două octogenare au încercat să spargă o vitrină care protejează copia unui document istoric expus la biblioteca națională a Regatului Unit. Au lovit cu o daltă și un ciocan carcasa de sticlă până au fost oprite de angajații bibliotecii. Ambele au fost arestate, a anunțat poliția din Londra. 

Citeste mai mult

Comment

Insulele Baleare ale Spaniei extind restricțiile privind consumul de alcool pe stradă, în încercarea de a limita numărul turiștilor care alege aceste destinații turistice pentru petreceri alimentate de alcool.

Citeste mai mult

Comment

Ministerul Afacerilor Externe organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Cele mai multe vr fi organizate în Italia (150 de secţii), Spania (147 de secţii) și Marea Britanie (104 secţii).

Citeste mai mult

Comment

După ce Wizz Air au fost desemnată cea mai proastă companie aeriană din Marea Britanie (detalii AICI!), conducerea companiei, cu sediul central în Ungaria, a identificat o metodă de a mai umfla nejustificat costurile biletelor printr-o nouă taxă - așa numita „taxă de sistem”.

Citeste mai mult

Comment

Economia Marii Britanii a înregistrat în primul trimestru al anului 2024 cea mai mare creştere din ultimii aproape trei ani, punând capăt recesiunii tehnice în care intrase în a doua jumătate a anului trecut şi oferind un impuls premierului Rishi Sunak înainte de alegeri, relatează Reuters.

Citeste mai mult

Comment

Trupa rock „byron” revine în Londra după 9 ani și va susține vineri, 13 septembrie, un concert extraordinar. Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 19:00, la The Garage, 20-22 Highbury Corner London N5 1RD.

Citeste mai mult

Comment

Medicii britanici au dezvoltat o terapie revoluționară prin care au redat auzul unei fetițe ce s-a născut surdă. I-au introdus în celulele urechii copii funcționale ale unei gene defectuoase din naștere. Cercetarea, considerată “o nouă eră în tratarea surdității”.

Citeste mai mult

Comment

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic - IPJ Mehedinţi, Poliţiei Oraşului Vînju Mare şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Gorj şi Prahova, au pus, miercuri, în executare opt mandate de percheziţie, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Citeste mai mult

Comment

O serie de burse pentru cei care doresc să urmeze programe de formare pentru a preda limbi străine sau fizica în școlile Anglia sunt promovate, în prezent, de autoritățile britanice – inclusiv în România, prin intermediul British Council.

Citeste mai mult

Comment

Susținut de o singură rudă, mezinul Regelui Charles a plecat imediat după încheierea slujbei oficiate pentru Invictus pentru a se reuni cu soția sa în Nigeria.

Citeste mai mult

Comment

Patru britanice care pretind că sunt victime ale violurilor și agresiunilor sexuale și fizice grave din partea lui Andrew Tate l-au dat în judecată pe influencer la Înalta Curte din Londra. Tate a fost deja citat la domiciliul său din România.

Citeste mai mult

Comment



Institutul Cultural Român de la Londra prezintă vineri, 10 mai 2024, de la ora 19:00, la sediu, spectacolul de teatru Misiune ispititoare, un one-woman show conceput, regizat și interpretat de Liana Ceterchi, adaptare după corespondența dintre Regele Carol I şi Regina Elisabeta, vol I (1869 – 1888) şi vol II (1889 – 1913) în traducerea Silvei Irina Zimmermann şi a Romaniței Constantinescu, publicate la Editura Humanitas.

Citeste mai mult

Comment

Haos, marți seara, pe principalele aeroporturi din Marea Britanie, după ce o problemă tehnică survenită la nivel național a afectat controlul pașapoartelor. S-a întâmplat pe Heathrow, Gatwick și Stansted, Manchester și Edinburgh, iar polițiștii de frontieră au intrat imediat în alertă.

Citeste mai mult

Comment

Page 1 of 924

Anunturi promovate